Pohjantähti

Jos sinulla on vakuutusyhtiö Pohjantähden kaskossa autopalvelu, voimme laskuttaa heitä suoraan puolestasi

Pohjantähden kaskovakuutus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaiseksi

Jos matkanteko keskeytyy ajovirheen tai itsestä riippumattoman ongelman takia, vahinkoilmoituksen tekeminen vie aikaasi. Hämeen alueella operoiva Laatu Hinaus voi laskuttaa vakuutusyhtiötä puolestasi, jos ajoneuvon vakuutus kattaa hinauspalvelut.

Olemme kirjoittaneet tälle sivulle yleistä tietoa Pohjantähden kaskovakuutuksesta.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Hinauspalveluiden laskutukseen tarvittavat tiedot

Jos ajoneuvossasi on Pohjantähden kaskovakuutus, joka kattaa autopalvelut, voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötäsi puolestasi. Pyydämme hinauspalveluiden yhteydessä seuraavia tietoja:

 • Kuljettajan ja ajoneuvon tiedot (ajoneuvosta merkki, malli ja rekisterinumero)
 • Vakuutusyhtiön tiedot, jos haluat meidän laskuttavan heitä suoraan
 • Esimerkiksi kolaritapauksissa, joissa on osallisena kolmas osapuoli, pyydämme molempien osapuolten tiedot. Vakuutusyhtiölle tulee ilmoittaa myös onnettomuuden ajankohta, paikka ja osapuolten tulosuunnat

Vakuutusyhtiöt eivät oletusarvoisesti pyydä lisätietoja tai asiakirjoja vahinkoon liittyen, mutta jos niitä vaaditaan, liitteet voidaan lähettää vahinkoilmoituksen teon jälkeen. Liitteiden ja lisäselvitysten tarpeesta ilmoitetaan asiakkaalle vakuutusyhtiön toimesta.

Tilaa Laatu Hinauksen palvelut seuraavasti

 1. Soita numeroon 0400 710 394. Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri
 2. Kysymme ajoneuvon sijaintia, avun tarpeen akuuttiutta, ajoneuvon hinauskohdetta sekä tarpeelliset yllä mainitut tiedot asiakkaasta, ajoneuvosta ja vakuutusyhtiöstä
 3. Saavumme sovittuna ajankohtana hinaamaan ajoneuvosi toivottuun määränpäähän

Hinaamme seuraavia ajoneuvomalleja

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Löydät lisätietoja hinauskalustostamme ja -palveluistamme täältä.

Laatu Hinaus palvelee Hämeen maakunnassa

Palvelualueemme kattaa muun muassa Hämeenlinnan, Riihimäen ja monia muita kuntia Kanta- sekä Päijät-Hämeessä. Hinauskalustomme on viimeistä huutoa, jonka avulla pidämme huolta ajoneuvostasi ja säästät aikaa jättämällä vakuutusilmoituksen teon meille.

Jos tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi, meillä on tarjolla käyttöösi viisipaikkainen B-luokan ajoneuvo. Sijaisauto voidaan kustantaa myös sen kattavasta vakuutuksesta, mutta kannattaa tarkistaa vakuutusehdot, ettei vuokra-autolle ole vakuutusyhtiön puolesta rajoituksia

Tavoitat palvelumme seuraavissa Hämeen kunnissa:

Pohjantähden autopalveluvakuutus

Pohjantähden autopalveluvakuutus on kilpailijoidensa tavoin kaskovakuutukseen saatava turva, josta voidaan korvata ajoneuvon teknisestä viasta tai onnettomuudesta aiheutuvia kuluja. Näihin kuluihin sisältyvät hinauspalveluiden lisäksi ylimääräiset matka- ja asumiskustannukset.

Miten autovakuutuspalvelu sisältyy Pohjantähden kaskoon?

 • Pohjantähden autovakuutus on kilpailijoistaan poikkeava siinä mielessä, että heillä ei ole oletuksena eri laajuuksilla markkinoitavia kaskopaketteja, joihin on saatavilla lisäturvia. Kasko räätälöidään asiakkaan valitsemilla turvilla tarjolla olevista vaihtoehdoista.
 • Autopalveluvakuutus on yksi saatavilla olevista turvista. Muut kaskoon tarjolla olevat turvat ovat: törmäys-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, luonnonilmiö-, eläin-, lasi-, keskeytys-, rahoitus-, oikeus- sekä petosturva.

Voit siis kasata oman kaskosi sisältämään autopalvelun. Jos se kuuluu autovakuutukseesi, voimme laskuttaa Pohjantähteä suoraan palveluistamme.

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7