Fennia Vahinkovakuutus

Hinauspalvelut voidaan laskuttaa Fennian vakuutusyhtiön kautta

Autopalveluvakuutus on osa kaikkia Fennian kaskovakuutuksia

Jos auto jättää tielle Hämeen seudulla, niin hätä ei ole tämän näköinen. Laatu Hinaus suorittaa ajoneuvosi siirron nopeasti vankalla ammattitaidolla ja tekee vielä vahinkoilmoituksenkin puolestasi, jotta pääset takaisin arkeen mahdollisimman vähällä vaivalla.

Hinauspalvelut sisältyvät Fennian autovakuutussopimuksiin. Löydät niistä tärkeimmät tiedot tältä sivulta.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Mitä tietoja Laatu Hinaus tarvitsee vahinkoilmoitusta varten?

Voimme tehdä vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi, jos Fennian autovakuutuksesi kattaa palvelumme. Tarvitsemme hinauspalveluja varten henkilötietosi sekä tiedot ajoneuvostasi. Hinauksen suoralaskutusta varten tarvitsemme luonnollisesti vakuutustietosi.

Jos kolaritilanteessa on osallisena kolmas osapuoli, myös heidän tietonsa tarvitaan vahinkoilmoitusta varten. Tällöin olisi toivottavaa, jos jokaiselta osapuolelta olisi tiedossa seuraavat asiat:

 • Hinauksen tilaajan sekä mahdollisen kolmannen osapuolen tiedot koskien henkilöitä ja ajoneuvoja (auton malli, auton merkki, rekisterinumero)
 • Molempien osapuolten vakuutustiedot
 • Tiedot itse vahinkotapahtumaa koskien (missä ja milloin tapahtui, mitkä olivat osapuolten tulosuunnat?)

Yleensä henkilö-, ajoneuvo- tai vakuutustietojen lisäksi ei tarvita muita dokumentteja tai liitteitä, ellei vakuutusyhtiö niitä erikseen pyydä. Nämä voidaan toimittaa vakuutusyhtiölle myöhemmin.

Simppelit ohjeet Laatu Hinauksen palvelujen tilaamiseksi

 1. Tavoitat Laatu Hinauksen numerosta 0400 710 394, 24 h vuorokaudessa
 2. Pyydämme ilmoittamaan henkilö- ja ajoneuvotiedot sekä vakuutustiedot, jos haluat meidän tekevän vahinkoilmoituksen puolestasi
 3. Sovimme hinauksen tilauksesta ja saavumme paikan päälle ensi tilassa tai sovittuna ajankohtana

Laatu Hinaus hinaa kalustollaan seuraava ajoneuvot

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Voit tutustua tarkemmin hinauspalveluihimme ja -kalustoomme täällä.

Laatu Hinaus palvelee Hämeen seuduilla

Palvelualueemme kattavat suuren osan Hämeestä: Hämeenlinna, Riihimäki ja iso osa Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueista. Jos tarvitset hinauspalveluja Hämeen seudulla, voimme laskuttaa palvelumme suoraan Fennian kautta, jos sinulla on autopalveluvakuutuksen kattava kasko. Pyrimme tekemään asiakkaamme hinauskokemuksesta niin miellyttävän, kuin mahdollista, jonka vuoksi haluamme säästää arvokasta aikaasi vakuutusyhtiön kanssa asioimisessa.

Laatu Hinauksen palveluihin sisältyy myös sijaisautopalvelu, jonka monet vakuutusyhtiöt kattavat laajimmissa kaskoissaan. Fennian ollessa kyseessä, heillä on erillinen vuokra-autovakuutus, joka kattaa vuokra-auton kulut viikon ajalta.

Tavoitat palvelumme ympäri vuoden ja vuorokauden seuraavilla Hämeen alueilla:

Fennian autopalveluvakuutus

Fennian autopalveluvakuutuksesta voidaan korvata matkan keskeytymisestä aiheutuvia kuluja, jotka luokitellaan ”ylimääräisiksi”. Tällaiset kulut voivat olla esimerkiksi auton hinauspalvelut, jotka Laatu Hinaus voi laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Korvaukseen oikeuttavat tilanteet voivat kolarin ja tieltä suistumisen lisäksi olla autossa ilmenneet tekniset viat, jotka estävät matkanteon, sekä auton anastus.

Mitkä Fennian kaskot sisältävät autopalveluvakuutuksen?

 • Liikennevakuutus ei korvaa oletusarvoisesti muuta, kuin kolarin molempien osapuolien henkilövahingot sekä kolarissa syyttömäksi todetun osapuolen vahingot ajoneuvolle tai muulle omaisuudelle.
 • Fennia Osakasko kattaa hirvivahingot, paloturvan, varkaudet, oikeusturvan sekä sekä autopalveluvakuutuksen.
 • Laaja Fenniakasko kattaa Osakaskon lisäksi kolarit, ilkivallan, sekä leasing- ja osamaksuajoneuvojen vahingot. Se kattaa myös ulkomailla Green Card -maissa vastuuosuuden, jota liikennevakuutus ei korvaa. Autopalveluvakuutus on siis mukana automaattisesti.
 • Premiumkasko on Fenniankattavin kaskovakuutus, joka arvattavasti sisältää myös autopalveluvakuutuksen. Laajan Fenniakaskon lisäksi se sisältää lunastusturvan, lasivakuutuksen, sijaisauton sekä keskeytys-, pysäköinti-, eläinvahinko ja luonnonilmiövakuutukset.

Hinauspalvelut voidaan laskuttaa kaikista Fennian kaskopaketeista. Mikäli siis olet Fennian autovakuutuksen hallussapitäjä, voit pyytää meitä laskuttamaan heitä suoraan vakuutustiedoillasi.

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7