OP & Pohjola Vakuutus

Laatu Hinaus voi veloittaa hinauksen suoraan OP ja Pohjola Vakuutus vakuutusyhtiöiltä

Hinausvakuutus eli autopalveluturva sisältyy OP Kevytkasko ja OP Superkasko -vakuutuksiin

Laatu Hinaus on Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja koko Kanta-Hämeen alueella toimiva hinauspalvelu, joka voi laskuttaa palvelunsa suoraan vakuutusyhtiöltäsi, säästäen arvokasta aikaasi.

Voit lukea tältä sivulta olennaisimmat OP:n ja Pohjola Vakuutuksen autovakuutukseen ja hinauspalveluihin liittyvät asiat.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Mitä tietoja Laatu Hinaus tarvitsee hinauspalveluiden suoralaskutukseen vakuutusyhtiöltäni?

Mikäli haluat meidän laskuttavan suoraan vakuutusyhtiöstäsi hinauspalveluistamme, tarvitsemme henkilö- sekä ajoneuvotietojen lisäksi myös tiedot vakuutusyhtiöstäsi, jota laskutamme.

Tilanteesta riippuen voimme myös tarvita sinulta tai muilta tilanteessa osallisilta osapuolilta tietoja (esim. kolaritapauksissa). Vahinkoilmoituksessa tulee olla tiedossa ainakin seuraavat asiat:

 • Toisen ajoneuvon kuljettaja ja niihin liittyvät tiedot (rekisterinumero, auton merkki ja malli)
 • Toisen osapuolen vakuutusyhtiön tiedot
 • Vahinkotapahtuman tarkka sijainti, kellonaika ja tulosuunnat

Vahinkoilmoitusta varten ei tarvitse erillisiä kuitteja tai liitteitä, ellei vakuutusyhtiö niitä nimenomaisesti pyydä. Lisätositteet voidaan toimittaa vakuutusyhtiölle jälkeenpäin.

Tilaa Laatu Hinauksen palvelut kätevästi näillä ohjeilla

 1. Soita Laatu Hinaukselle numeroon 0400 710 394
 2. Pyydämme sinua ilmoittamaan meille nimesi ja yhteystietosi, hinattavan ajoneuvon sijainnin, ajoneuvon tiedot, hinaustarpeen kiireellisyyden sekä ajoneuvon toivotun toimitusosoitteen
 3. Ilmoitamme sinulle arvioidun saapumisajan ja tulemme noutamaan ajoneuvosi sovitusta paikasta

Mitkä ajoneuvotyypit sisältyvät Laatu Hinauksen palveluihin?

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Lue lisää hinauspalveluistamme täältä.

Laatu Hinauksen palvelualue

Laatu Hinauksen palvelualue kattaa mm. Hämeenlinnan, Riihimäen ja huomattavan osan Kanta- sekä Päijät-Hämeen seuduista. OP:n / Pohjola Vakuutuksen asiakkaat lukeutuvat niiden vakuutusyhtiöiden asiakkaisiin, joiden puolesta me pystymme tekemään laskutuksen kätevästi niin, että sinulle jää mahdollisimman vähän huolehdittavaa epäonnen kohdatessa.

Muistutamme myös, että jos sinun täytyy päästä jatkamaan heti matkantekoa, niin Laatu Hinaus tarjoaa asiakkailleen myös sijaisautopalvelun huollon ajaksi.

Palvelemme sinua ympäri vuoden 24 tuntia vuorokaudessa seuraavilla alueilla:

OP:n autopalveluturva

OP:n, eli Pohjola Vakuutus Oy:n autopalveluturva on vapaaehtoinen kaskovakuutukseen saatava lisäturva, joka kattaa ylimääräisiä kuluja silloin, kun ajoneuvo jättää tien päälle. Sen kattamat kulut sisältävät muun muassa hinauskulut sekä ajoneuvon puutteesta mahdollisesti aiheutuvat matka- ja majoituskustannukset.

Mikä OP:n vakuutus kattaa ajoneuvon hinauksen?

 • Liikennevakuutus on minimivakuutustaso kaikille ajoneuvoille ja se kattaa ainoastaan henkilövahingot sekä vahingon syyttömän osapuolen ajoneuvolle ja omaisuudelle aiheutuneet vahingot.
 • OP Osakasko on halvin OP:n kaskovakuutuksista, joka antaa lisäturvaa perustason liikennevakuutuksen päälle. Se kattaa esimerkiksi tulipalon aiheuttamat vauriot sekä varkaudet. Autopalveluturva ei sisälly osakaskoon, vaan se on ostettava siihen erillisenä lisäturvana.
 • OP Kevytkasko on osakaskoa kattavampi vakuutussopimus, johon kuuluu osakaskon kattavuuden lisäksi myös ilkivallan sekä tieltä suistumisen aiheuttamat kulut. Kevytkasko sisältää myös autopalveluturvan, kun kyseessä oleva ajoneuvo on henkilö-, paketti- tai kuorma-auto.
 • OP Superkasko on kaikista kattavin kaskovakuutusmuoto, jota OP:lla on tarjota. Siihen sisältyy autopalveluturvan lisäksi myös pysäköintiturva, jos tuntematon henkilö vahingoittaa ajoneuvoasi tietämättäsi. Superkasko käsittää kevytkaskon tavoin henkilö-, paketti – ja kuorma-autot.

Eli OP:n kaskovakuutussopimuksista ajoneuvon hinauksen kattava autopalveluturva sisältyy automaattisesti kevytkaskoon sekä superkaskoon. Muihin ajoneuvokaskoihin se on tilattava erikseen. Jos ajoneuvosi ei ole joku kolmesta edellä mainitusta ajoneuvotyypistä, vaan esimerkiksi moottoripyörä, mopo tai mopoauto, matkailuauto, moottorikelkka jne., näille ajoneuvotyypeille on kaksi kaskovaihtoehtoa: Osakasko ja Isokasko.

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7