LähiTapiola

Onko autovakuutuksesi LähiTapiolassa? Laatu Hinaus voi laskuttaa hinauksen kustannukset suoraan heiltä

Autopalveluvakuutus sisältyy tällä hetkellä kaikkiin LähiTapiolan kaskoihin

Laatu Hinaus pyrkii tekemään hinaustapauksista mahdollisimman vaivattomia asiakkaan osalta. Siksi teemme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen puolestasi, jos hinauksen kattava vakuutuksesi on esimerkiksi LähiTapiolassa tai muussa vakuutusyhtiössä.

Tältä sivulta voit lukea olennaisimmat asiat LähiTapiolan autopalveluvakuutuksesta.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Tarvittavat henkilötiedot hinauksen laskutusta varten

Laatu Hinaus voi laskuttaa asiakkaan pyynnöstä hinauspalvelut suoraan LähiTapiolalta, olettaen että kasko kattaa ne. Hinausta varten pyydämme henkilö- sekä ajoneuvotiedot ja vakuutusyhtiön laskutusta varten tarvitsemme vahinkoilmoitusta varten tiedot vakuutusyhtiöstä.

Voimme tehdä ilmoituksen myös tilanteissa, joissa on mukana kolmas osapuoli huolimatta siitä, kuka on tilanteessa syyllinen. Näissä tapauksissa pyydämme tiedot kaikilta osapuolilta, jotka ovat:

 • Molempien osapuolten henkilö- ja ajoneuvotiedot (ajoneuvon merkki, malli ja rekisterinumero)
 • Hinattavan auton vakuutustiedot
 • Vakuutustiedot myös toiselta osapuolelta
 • Onnettomuustapahtuman tiedot (tapahtumapaikka ja -aika sekä molempien osapuolten tulosuunnat liikenteessä tapahtumahetkellä)

Henkilö-, ajoneuvo- ja vakuutustiedot ovat yleensä ainoat vaadittavat asiat vahinkoilmoitusta varten, eikä lisäliitteitä tarvita. Vakuutusyhtiöt ovat selvityksen osalta yhteydessä molempiin osapuoliin. Niissä tapauksissa, joissa vaaditaan lisäselvityksiä, asiakirjat voidaan toimittaa jälkeenpäin.

Tilaa Laatu Hinauksen palvelut Hämeessä seuraavasti

 1. Soita meille numeroon 0400 710 394
 2. Ilmoita meille ajoneuvon sijainti, hinaustarpeen kiireellisyys, hinauksen määränpää sekä henkilö- ja ajoneuvotiedot
 3. Annamme arvion hinauksen saapumisajasta ja tulemme paikan päälle ensi tilassa

Mitä ajoneuvotyyppejä kalustollamme voidaan hinata?

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Lue tarkemmin hinauspalveluistamme ja käyttämästämme kalustosta täällä.

Millä Hämeen alueilla palvelemme?

Palvelualueemme kattaa ison osan Hämeen maakuntaa: muun muassa Hämeenlinna, Riihimäki ja monet muut Kanta- sekä Päijät-Hämeen kunnat. Kun tilaat Laatu Hinauksen palveluja, me takaamme, että toimitamme ajoneuvosi turvallisesti toivomaasi kohteeseen. Teemme tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen, jotta säästät enemmän arvokasta aikaasi ikävässä tilanteessa.

Palveluihimme lukeutuu myös sijaisautopalvelu, joka sisältyy usein vakuutusyhtiöiden kaskosopimuksiin, joko oletuksena tai erikseen otettavana lisäturvana. Voimme tarjota käyttöösi sijaisauton siksi aikaa, kun autosi on huollettavana ja jos sinun on päästävä jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti. LähiTapiolassa laaja sijaisautovakuutus sisältyy Loistokaskoon.

Palvelualueemme ovat seuraavat:

LähiTapiolan autopalveluvakuutus

LähiTapiolan autopalveluvakuutus kattaa monien muiden vakuutusyhtiöiden tavoin matkan keskeytymisestä koituvia kuluja, joita ovat esim. hinauspalvelut ja matkakulut kotiin.

Mitkä LähiTapiolan kaskot sisältävät autopalveluvakuutuksen?

 • Liikennevakuutus on vähimmäisvaatimus jokaiselle ajoneuvolle liikenteessä. Siitä ei korvata muuta, kuin onnettomuudessa molemmille osapuolille mahdollisesti sattuneet henkilövahingot sekä syyttömän osapuolen ajoneuvo- ja omaisuusvahingot.
 • LähiTapiola Osakasko sisältää eläin- ja hirvivahingot, palovauriot, oikeusturvan, varkaudet, ilkivallan sekä hinauspalvelut autopalveluvakuutuksen kautta.
 • LähiTapiola Peruskasko kattaa Osakaskon (sis. hinauspalvelut) lisäksi rahoitus- ja kuluturvan sekä kolari- ja luonnonilmiövakuutuksen.
 • LähiTapiola Laaja kasko kattaa sekä Osa- ja Peruskaskon turvat, jonka lisäksi siihen sisältyy myös lunastusetu, bonusturva sekä lasi-, pysäköinti- ja keskeytyvakuutus. Eli sekin sisältää autopalveluvakuutuksen.
 • LähiTapiola Loistokasko on laajin autovakuutus LähiTapiolan listoilla, joten se ymmärrettävästi kattaa myös hinauspalvelut. Suppeampien kaskotasojen lisäksi siihen sisältyy sijaisautopalvelu, joka on yksi Laatu Hinauksen tarjoamista palveluista.

LähiTapiolan kaikki kaskosopimukset kattavat Laatu Hinauksen hinauspalvelut. Jos olet heidän asiakkaansa, voimme kätevästi laskuttaa heitä palveluistamme puolestasi ilman, että sinun tarvitsee ottaa vakuutusyhtiöösi yhteyttä.

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7