PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Tarvitsetko kipeästi ajoneuvoa sillä aikaa, kun autosi on huollettavana? Toimitamme sijaisauton käytettäväksesi ilman aikarajaa! Me myös autamme sinua tarvittavien dokumenttien täytössä ja toimittamisessa vakuutusyhtiöllesi, jos vakuutuksesi oikeuttaa sinut päiväkorvauksiin.

Laatu Hinauksen sijaisautopalvelu

Voit vuokrata meiltä käyttöösi tarvittaessa 5-paikkaisen, B-ajoneuvoluokan henkilöauton, jolla välttämättömien matkojen suorittaminen onnistuu siihen asti, kunnes autosi on kunnossa.

Miten nopeasti saat sijaisauton käyttöösi?

Jos meillä on sijaisautoja vapaana, niin toimitamme auton sinulle heti ensi tilassa. Voimme myös sopia sijaisauton lainausajankohdasta kanssasi erikseen.

Sijaisauton hinta

Sijaisauton vuokrauksen hinta alkaen 30 € per vuorokausi. Voit pyytää myös alennetun hintatarjouksen pidemmälle laina-ajalle!

Tarvetta sijaisautolle? Ota yhteyttä!

Sijaisauton lainaaminen vakuutusyhtiön kautta

Sijaisauton vuokrakulujen korvaus riippuu ajoneuvovakuutuksesi kattavuudesta. Sijaisautopalvelu sisältyy lähes poikkeuksetta laajempaan kaskovakuutukseen.

Yleensä vakuutusyhtiöt eivät tarjoa sijaisautoa viikkoa pidemmille vuokrausjaksoille – maksimissaan kaksi viikkoa, jos autosi menee lunastukseen.

Vakuutusyhtiöt eivät korvaa sijaisauton käytöstä syntyneitä matkakuluja, eli sijaisauton kuljettajan on maksettava esimerkiksi polttoaineet.

Päiväkorvaukset ovat vapaasti käytettävissä

Vakuutusyhtiöt voivat maksaa vakuutetulle päiväkorvausta esimerkiksi kuukauden ajalta, jonka summan voit käyttää vapaavalintaiseen vuokra-autoon. Tässä tilanteessa kannattaa kääntyä meidän puoleemme, niin järjestämme sinulle laadukkaan auton käyttöösi.

Sijaisauto voidaan tarvittaessa veloittaa syyllisen osapuolen vakuutuksesta

Jos kolaritilanteissa toinen osapuoli on syyllinen siihen, että autosi on toistaiseksi ajokelvottomassa kunnossa ja tarvitset todistettavasti auton esimerkiksi työmatkoihin, niin sijaisauton kustannukset voidaan tarvittaessa veloittaa hänen vakuutuksestaan.

Sijaisautoa tarvitsevalle asiakkaalle on täytettävä käyttötarveselvitys molempien osapuolien vakuutusyhtiöille sekä huoltopisteelle, jonka voimme tehdä puolestasi.

Ota yhteyttä

Jos tarpeenasi on sijaisauto korjauksen ajaksi, niin ota yhteyttä Laatu Hinauksen numeroon 040 071 0394. Olemme tavoitettavissasi vuorokauden ympäri. Tarkemmat yhteystietomme löydät täältä.

Toimimme myös odotusautopalveluna

Kun ostat uuden auton, niin on hyvin mahdollista, että saatat joutua odottamaan auton toimitusta siitä huolimatta, että tuleeko uusi autosi henkilökohtaiseen omistukseen tai työsuhdekäyttöön. Voit kääntyä puoleemme tilanteissa, joissa tarvitset autoa täksi ajaksi.

Vuokraa meiltä sijaisauto korjauksen ajaksi seuraavilla paikkakunnilla

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!