PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Laatu Hinaus auttaa sinua, kun ajoneuvosi jättää tien päälle

Laatu Hinaus tarjoaa sinulle luotettavaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua, jossa sinun tarvitsee huolehtia asioista mahdollisimman vähän. Noudamme ilman muttia kaikki muut ajoneuvotyypit, paitsi raskaan liikenteen kaluston. Hinausalueemme kattaa kokonaisuudessa Hämeenlinnan, osittain Päijät-Hämeen ja koko Kanta-Hämeen paikkakunnat:

Saat meihin helpoiten yhteyden soittamalla suoraan numeroon 040 071 0394. Vastaamme yhteydenottoihin 24h vuorokaudessa ja annamme sinulle arvion palvelun saapumisajasta. Koska olemme toimineet vuosia Kanta-Hämeessä paikallisyrityksenä, niin alueet ovat meille tuttuja ja hinausautomme saapuu avuksesi nopeasti.

Henkilöauton hinaus

Auton hinaus kuuluu Laatu Hinauksen peruspalveluihin. Saavumme paikalle nopeasti, mihin kellonaikaan tahansa ja vuodenajasta riippumatta.

Kuljetamme auton toimialueellamme haluamaasi määränpäähän, johon haluat jättää auton säilytettäväksi tai huollettavaksi. Voimme auttaa sinua myös saamaan tieltä suistuneen auton takaisin tien päälle.

Pakettiauton hinaus

Meillä on käytössämme hinausauto, jolla voit saada myös isomman pakettiauton turvallisesti huoltopisteeseen. Pakettiauton siirtäminen liikenteessä omatoimisesti voi olla riskialtis urakka – varsinkin, jos sääolosuhteet ja vuodenaika ovat hankalat.

Jos ajoneuvosi vakuutukset kattavat hinaus- ja tiepalvelut, niin sinun ei kannata riskeerata arvokkaan ajoneuvon kuntoa yrittämällä saada sitä siirrettyä omatoimisesti. Me autamme pakusi takaisin tien päälle vakaalla ammattitaidolla!

Moottoripyörän hinaus

Moottoripyörää ei yleensä kannata hinata itse, sillä se voi altistaa hinattavan kuljettajan hengenvaarallisiin tilanteisiin, jos hinausköyttä ei pysty sitomaan helposti irroitettavaksi.

Tehokkain ja turvallisin moottoripyörän hinaustapa tapahtuu peräkärryn, lavetin tai hinausauton avulla, joita moottoripyörän omistajilta ei välttämättä löydy omasta taloudesta tai tuttavapiiristä.

Kun tilaat meiltä moottoripyörän hinauksen, niin me tuomme paikan päälle ammattimaisen kaluston hinausautoineen, joilla kuljetamme pyöräsi turvallisesti pois onnettomuuspaikalta.

Mopon ja mopoauton hinaus

Kevyiden moottoriajoneuvojen kuljettajat ovat usein alaikäisiä ja suhteellisen kokemattomia liikenteessä, jonka vuoksi autamme myös heitä hinaamaan tielle jääneen ajoneuvon turvallisesti huoltoon tai muuhun osoitteeseen.

Emme missään tapauksessa suosittele nuorempien kuljettajien yrittävän hinata mopoautoa esimerkiksi toisella mopoautolla, koska nämä ajoneuvot ovat useimmiten automaattivaihteisia, eikä niitä saa hinata esimerkiksi remmejä käyttämällä.

Automaattivaihteiset ajoneuvot tulee kuljettaa vetävät pyörät nostettuna, joten kulkupelin siirtoon tarvitaan joko hinausauto tai lavetti. Mopoa hinatessa pätevät myös samat säännöt, kuin moottoripyörän kanssa.

Perävaunun hinaus

Autamme sinua myös tilanteessa, jossa et syystä tai toisesta pysty enää vetämään peräkärryäsi omatoimisesti. Syynä voi olla esimerkiksi sähkövika peräkärryn valoissa tai puhjennut rengas.

Vaikka peräkärry kulkisikin oman auton perässä vielä luotettavan näköisesti, niin turhan riskin ottaminen ei ole kannattavaa. Sakot tai pahenevat vauriot saattavat koitua kalliiksi.

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

Hinauspalvelun saapumisaika

Hinauspalvelun saapumisaikaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

  • Käynnissä olevat hinaustoimet
  • Liikenneruuhkat
  • Hinattavan ajoneuvon etäisyys

Me annamme sinulle akuuteissa tilanteissa arvioidun saapumisajan ja paikallisena yrittäjänä kuljemme seudulla nopeasti. Voit myös sopia kanssamme erikseen hinausajankohdasta, jos auto ei ole liikenteen kannalta kriittisessä paikassa.

Hinauskalusto

Arsenaalistamme löytyvät vinsseillä varustetut Mercedes-Benz Atego sekä Volvo FL 240 -hinausautot, joiden lavoille mahtuvat ajoneuvot mopoista pakettiautoihin. Molemmissa hinausautoissa on päivitetyt, modernit hinauslaitteistot kauko-ohjauksella varustettuna.

Kokeneet kuljettajamme operoivat pääasiassa samalla hinauskalustolla päivittäin, joten he ovat hyvin tuttuja laitteistojen kanssa. Tämä tekee hinaustoimenpiteistä turvallista ajoneuvollesi.

Mistä hinauspalvelun hinta koostuu?

Hinauksen hintaan vaikuttavat mm. seuraavat asiat:

  • Hinattavan ajoneuvon kokoluokka
  • Hinauksen matkan pituus
  • Hinauksen ajankohta (arki, viikonloppu, pyhäpäivä, kellonaika jne.)

Jos hinauksen tarve ei ole akuutti, niin palvelun saapuminen voidaan sopia mahdollisimman edulliseen ajankohtaan.

Me hoidamme vakuutusilmoituksen puolestasi

Ajoneuvovakuutus kattaa useimmiten hinauksesta aiheutuvat kulut. Jos tarvitset hinauspalvelua, niin me laskutamme vakuutusyhtiötäsi mahdollisuuksien mukaan suoraan, jotta pääset jatkamaan matkaasi pikimmiten!

Tarvitseko sijaisautoa matkan loppuun viemiseksi?

Jos olet tilanteessa, jossa autosi jäätyä tielle sinun on ehdottomasti päästävä jatkamaan matkaa, niin voit saada meiltä käyttöön sijaisauton. Lue lisää sijaisauton lainaamisesta täältä.

Muut palvelumme

Jos et tarvitse hinausapua, mutta sinulla on muita matkantekoon liittyviä ongelmia, niin meillä on tarjolla myös tiepalveluita tällaisia tilanteita varten. Tarjoamme hinauspalveluiden ohella apua auton käynnistykseen, lukkoon jäätyneiden tai jumiin menneiden ovien avaamiseen sekä polttoaineen loppumiseen.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Tarvetta hinaukselle? Ota yhteyttä!