Pop Vakuutus

Säästä aikaa ja anna meidän laskuttaa vakuutusyhtiötäsi suoraan puolestasi

Pop Vakuutuksen kaskolla voidaan kustantaa hinauspalvelut

Laatu Hinauksen hinauspalveluiden suoraan laskuttaminen vakuutusyhtiöltäsi säästää aikaasi silloin, kun ikävä onni osuu kohdalle.

Hinauspalvelut voidaan kustantaa myös Pop Vakuutuksen autovakuutuksesta. Tältä sivulta löydät lisätietoa aiheesta.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Tarpeelliset tiedot hinauspalveluille

Laatu Hinaus pyytää palveluidensa tilauksen yhteydessä ajoneuvon sekä auton omistajan henkilötiedot. Hinauksen kattavan Pop Vakuutuksen kaskon omistaja voi myös pyytää meitä laskuttamaan suoraan vakuutusyhtiötä niin, että teemme vahinkoilmoituksen puolestasi. Tarvitsemme tätä varten vakuutusyhtiösi tiedot.

Tapauksissa, joissa mukana kolmas osapuoli, tarvitsemme myös toisen osapuolen tiedot vakuutusyhtiötä varten. Vahinkoilmoitusta varten tarvittavat tiedot ovat:

 • Ajoneuvojen sekä omistajien tiedot. Vahinkoilmoitukseen vaaditaan autojen malli, merkki sekä rekisterinumerot
 • Vakuutusyhtiöiden tiedot jokaiselta osapuolelta
 • Vahinkoon liittyen vaaditaan vielä tarkka ajankohta ja tapahtumapaikka sekä tilanteessa vahingoittuneiden ajoneuvojen ajosuunnat

Näillä eväillä vahinkoilmoituksen tekeminen onnistuu helposti. Tilanteesta riippuen vakuutusyhtiöt saattavat kysellä lisätietoja tai liiteitä, jotka voidaan lähettää myöhemmin.

Laatu Hinaus tavoitetaan Hämeessä näin

 1. Tavoitat meidät soittamalla numeroon 0400 710 394
 2. Ilmoita tilauksen yhteydessä yllä mainitut tiedot
 3. Sovimme hinauksesta joko heti tai myöhempään ajankohtaan tarpeidesi mukaan

Mitä ajoneuvotyyppejä kalustollamme voi hinata?

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Tarkempia tietoja hinauskalustostamme ja -palveluistamme voi lukea täältä.

Hämeen maakunta on Laatu Hinauksen toimialuetta

Toimialueemme kattaa suurimman osan Hämeen maakunnasta; Hämeenlinna, Riihimäki plus iso osa Kanta- ja Päijät-Hämeen kunnista. Tavoitat meidät vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kalustomme on viimeistä huutoa ja hinauskuljettajamme pitkän linjan ammattilaisia, joten voimme taata ajoneuvosi turvallisen kuljetuksen.

Jos satut tarvitsemaan sijaisautopalvelua, Laatu Hinauksella on vuokrata sellainen käyttöösi. Jotkut kaskovakuutukset myös kattavat sijaisauton korjauksen ajaksi.

Tavoitat meidät Hämeessä seuraavilla paikkakunnilla:

Pop Vakuutuksen hinausturva

Hinausturva on nimi Pop Vakuutuksen turvalle, joka tunnetaan muissa vakuutusyhtiöissä esimerkiksi autopalveluturvana. Se kattaa hinauksen lähimpään korjaamoon auton mennessä ajokelvottomaksi tieltä suistumisen, kolarin tai teknisen vian vuoksi. Ainoastaan laajin kasko kattaa Pop Vakuutuksella sähköauton hinauksen.

Hinauksesta ei peritä omavastuuta. Siitä voidaan korvata myös matkakuluja, jos asiakas joutuu turvautumaan vaihtoehtoiseen matkustuskeinoon. Turva koskee ainoastaan autoja, joiden ensimmäisestä käyttöönottopäivästä on kulunut alle 20 vuotta.

Hinausturvan kattavuus Pop Vakuutuksen kaskoissa

 • Liikennevakuutus on otettavissa jokaiselta vakuutusyhtiöltä, sillä se vaaditaan kaikkiin ajoneuvoihin minimivaatimuksena. Kattaa vain henkilövahingot ja syyttömän osapuolen omaisuuden.
 • S-kasko kattaa seuraavat asiat: eläintörmäys, varkaus, ilkivalta, hinausturva, tulipalo, ulkomaan vastuuturva, oikeusturva.
 • L-kasko kattaa entistä laajemmin turvia: kolari-, luonnonilmiö-, rahoitus- ja lasiturva ja tietenkin S-kaskon aiemmat turvat. Eli myös hinausturvan.
 • XL-kasko on Pop Vakuutuksen kattavin paketti, joka sisältää S- ja L-kaskot ja lisäksi parkki-, lunastus ja rengasturvan sekä sijaisauton.

Pop Vakuutuksen kaikki kaskot siis kattavat hinausturvan. Jos olet heidän asiakkaansa ja tarvitset palveluitamme, jätä vahinkoilmoituksen tekeminen huoletta Laatu Hinauksen tehtäväksi!

Laatu Hinaus Hämeenlinna tarjoaa suomalaista palvelua valkoinen avainlippu

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

OTA YHTEYTTÄ

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7