If

Laatu Hinauksen hinauspalvelut voidaan laskuttaa suoraan If vakuutusyhtiöltä

Hinaus- ja matkakulut sisältyvät If Osakasko ja If Täyskasko -vakuutuksiin

Laatu Hinaus pyrkii tekemään asiakkaidensa päivästä mahdollisimman mutkattoman liikennevahingon osuessa kohdalle. Siksi voimme tehdä myös vahinkoilmoituksen puolestasi.

Löydät tältä sivulta tärkeimmät tiedot Ifin hinauskorvauksiin ja autovakuutukseen liittyen.

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

Hinauspalveluiden laskutukseen tarvittavat tiedot

Jos haluat Laatu Hinauksen laskuttavan hinauskulut tai muut kaskon kattamat palvelut vakuutusyhtiösi kautta, pyydämme sinulta vakuutustiedot henkilö- ja ajoneuvotietojen lisäksi. Tapauksissa, joissa on osallisena kolmas osapuoli (esim. kolari), tarvitsemme myös kolmannen osapuolen vakuutustiedot, joista pitäisi selvitä ainakin:

 • Kolmannen osapuolen ajoneuvon sekä kuljettajan tiedot (rekisterinumero, auton malli sekä merkki)
 • Kolmannen osapuolen vakuutustiedot
 • Vahingon olennaiset tiedot (sijainti, ajankohta, liikenteen tulosuunnat)

Emme oletuksena tarvitse muita liitteitä vahinkoilmoitusta varten, mutta tapauksesta riippuen vakuutusyhtiö saattaa vaatia sellaisia. Liitteet voidaan lähettää vakuutusyhtiölle myöhemmin, ellei niitä ole heti käsillä.

Helpot ohjeet Laatu Hinauksen palveluiden tilaamiseen

 1. Ota Laatu Hinaukseen yhteyttä numerolla 0400 710 394
 2. Ilmoita meille nimi ja yhteystiedot, hinattavan ajoneuvon sijainti ja rekisteritiedot, hinauksen tarpeen akuuttius ja mihin ajoneuvo halutaan hinata
 3. Annamme arvion saapumisajasta ja saavumme noutamaan hinattavan ajoneuvon

Laatu Hinauksen palvelut kattavat seuraavat ajoneuvotyypit

 • Henkilöautot
 • Pakettiautot
 • Moottoripyörät
 • Mopot ja mopoautot
 • Perävaunut

Voit lukea lisää hinauspalveluista täältä.

Laatu Hinauksen palvelujen paikkakunnat

Laatu Hinauksen palvelut keskittyvät Hämeen seudulle; Hämeenlinna, Riihimäki ja iso osa Kanta- ja Päijät-Hämeestä. If on yksi niistä vakuutusyhtiöistä, joiden asiakkaiden hinauspalveluista voimme tehdä suoraan vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutustiedoilla. Tämä säästää aikaasi, sillä auton jättäessä tielle viimeinen asia, mitä kukaan haluaa tehdä, on paperityö.

Mikäli satut tarvitsemaan ajoneuvon käyttöösi heti, Laatu Hinauksen kautta on mahdollista myös saada sijaisauto käyttöön huoltotoimenpiteiden ajaksi.

Tavoitat palvelumme kaikkiaan seuraavilla Hämeen paikkakunnilla vuorokauden ympäri:

Ifin hinaus- ja matkakulukorvaukset

If korvaa hinaus- ja matkakulut molemmissa kaskovakuutuspaketeissaan (Osakasko ja Täyskasko). Matkakuluihin sisältyy myös mahdolliset majoituskulut kohtuulliseen ylärajaan saakka.

Mikä Ifin vakuutus kattaa ajoneuvon hinauksen?

 • Liikennevakuutus on vähimmäisvaatimus ajoneuvon vakuuttamiselle. Siitä korvataan vain henkilövahingot ja kolaritilanteissa syyttömän osapuolen vahingot omaisuudelle ja ajoneuvolle.
 • If Osakasko on perustason liikennevakuutuksen jälkeen edullisin Ifin kaskosopimus, josta voidaan korvata hinaus- ja matkakulujen lisäksi oikeudenkäyntikulut, varkaudet, tulipalot, korotettu henkilöturva, eläinkolarit ja lemmikeille käyneet vahingot.
 • If Täyskasko kattaa Osakaskon lisäksi vielä pysäköintiturvan, luonnonilmiöt sekä tieltä suistumisen. Hinaus- ja matkakulut sisältyvät myös Täyskaskoon.

Ifin molemmat kaskovakuutukset sisältävät siis hinaus- ja matkakulut. Sopimukset tarjoavat korvauksia ylimääräisiin kuluihin aina 500 euroon asti esim. majoitusta varten. Sijaisauton korvaus voidaan ottaa mukaan sopimukseen erillisenä lisäturvana. Hinausturva katta myös moottoripyörät. Hinauspalveluita tilatessa pyörän iällä ole merkitystä korvausten suhteen, eikä siitä peritä omavastuuta.

Laatu Hinaus Hämeenlinna tarjoaa suomalaista palvelua valkoinen avainlippu

Laatu Hinaus on vastuullinen suomalainen valinta!

OTA YHTEYTTÄ

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7

PALVELUALUE

HÄMEENLINNA, KANTA-HÄME JA PÄIJÄT-HÄME

SOITA

0400 710 394

PÄIVYSTYS

24 / 7